Informasjon i forbindelse med Covid-19

mars 13, 2020 Anette Arneberg

Arbeidsutvalget til Velferdstinget følger sentrale myndigheter sine råd og restriksjoner i forbindelse med med spredningen av Covid-19. Vi har i dag besluttet at vi har hjemmekontor inntil videre, og vil derfor ikke være tilstede på kontoret den neste tiden. Vi er fortsatt på jobb og det vil være mulig å kontakte oss gjennom mail og telefon. 

Kontaktinformasjon arbeidsutvalget

Leder: anette@vtvest.no47 63 32 04

Nestleder:  amalie@vtvest.no – 46 89 32 49

Vi har ikke besluttet om møte i Velferdstinget 4.april vil bli gjennomført, men kommer til å ta en vurdering av muligheten for avholding av møtet i nær fremtid. Dersom møtet blir gjennomført vil vi gjøre så mye som mulig for å minimere smitterisikoen. Mer info om dette vil komme senere. 

For spørsmål eller innspill: post@vtvest.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *